Δείτε το video

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Υποστηρίζουμε την εμπειρία, την ακεραιότητα, την εμπιστοσύνη και την καινοτομία.

Η ADAPTIT είναι μία εταιρεία με υψηλή εξειδίκευση στην τεχνολογία. Από την εποχή της ίδρυσής της, το 2005, από τον Αθανάσιο Τζαφέρη έχει διανύσει μία ανοδική πορεία, κατά την οποία εξελίσσεται και επεκτείνεται διαρκώς. Στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις και υποστήριξη, παραμένοντας πάντα πιστή στις εταιρικές αξίες και το κεντρικό της μήνυμα: EVOLUTION DRIVERS.

ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΛΥΣΕΙΣ,
ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ.

Βρισκόμαστε μπροστά από τις εξελίξεις. Κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας, τις αναλύουμε, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε πρωτοποριακές λύσεις, εξασφαλίζοντάς τους τη μέγιστη δυνατή απόδοση της επένδυσής τους.

WE POWER PERFORMANCE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ
0
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ
0
ΧΩΡΕΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ
0
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ICT.

Ο κατάλογος πελατών της ADAPTIT περιλαμβάνει παρόχους τηλεπικοινωνιών, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες μεταφορών, επιχειρήσεις κοινής ωφελείας και εταιρείες λιανικής. Αντιμετωπίζουμε διάφορες ανάγκες και προκλήσεις σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Οι άνθρωποι μας, η δύναμή μας

Η ομάδα της ADAPTIT αποτελείται από εξειδικευμένα και ταλαντούχα άτομα με διαφορετικά υπόβαθρα, γεγονός που τους επιτρέπει να έχουν πολλές και διαφορετικές οπτικές γωνίες.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Είμαστε υπερήφανοι για τους πελάτες που μας επέλεξαν

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Θέλουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας αυθεντικές, εξατομικευμένες λύσεις.
Σε αυτό το ταξίδι δεν είμαστε μόνοι: οι στρατηγικές συνεργασίες μας, μας βοηθούν να καινοτομούμε σε βασικούς τομείς. Είμαστε περήφανοι και ευγνώμονες γι’ αυτούς

ISO 9001

ISO 9001

ISO 14001

ISO 14001

ISO 27001

ISO 27001

Iso37001

ISO 37001

Iso450001

ISO 45001

ΕΚΒΑ01

ΕΚΒΑ