ΛΥΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΛΥΣΕΙΣ,
ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ

Βρισκόμαστε μπροστά από τις εξελίξεις. Κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας, τις αναλύουμε, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε πρωτοποριακές λύσεις, εξασφαλίζοντάς τους τη μέγιστη δυνατή απόδοση της επένδυσής τους.

sol i1

ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Η ADAPTIT παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις VoIP, προσφέροντας υπηρεσίες στους παρόχους σε λύσεις επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο, εκσυγχρονισμό δικτύων, ενοποιημένες και ενσωματωμένες επικοινωνίες. Εστιάζουμε στην παροχή και δημιουργία καινοτόμων λύσεων υψηλής ποιότητας (προϊόντων, εφαρμογών και υπηρεσιών), που συμπληρώνονται από την άμεση εξυπηρέτηση πελατών και την τεχνική υποστήριξη.
Η ειδικότητά μας είναι η διασύνδεση των υφιστάμενων TDM και σειριακών συστημάτων με τεχνολογίες φωνής, δεδομένων και πολυμέσων νέας γενιάς που βασίζονται στην τεχνολογία IP, χρησιμοποιώντας στρατηγική σταδιακής αντικατάστασης.
Έτσι διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της παρεχόμενης υπηρεσίας και τη διατήρηση των υποδομών.

sol i2

ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΡΜΟΥ

Η καθημερινή προσφορά για καλύτερη ποιότητα υπηρεσίας (QoS) οδηγεί τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην ανάπτυξη, βελτιστοποίηση και συντήρηση των παραδοσιακών υπηρεσιών συνδεσιμότητας, όπως παροχή βίντεο, φωνή, VPN και IP-rich. Για να ικανοποιήσετε αυτές τις απαιτήσεις, ενώ συγχρόνως προσπαθείτε να ελέγχετε το κόστος και να βελτιστοποιείτε την προσπάθεια, επιβάλλεται να εμπιστευθείτε την υποδομή του δικτύου σας σε έναν System Integrator όπως η ADAPTIT. Η ADAPTIT διαθέτει την πολύχρονη εμπειρία και ικανότητα ώστε να σχεδιάζει δίκτυα μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος.

sol i3

ΛΥΣΕΙΣ ΚΡΙΣΙΜΩΝ
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Οι θαλάσσιες, αεροπορικές και σιδηροδρομικές επιχειρήσεις βασίζονται κυρίως στα δίκτυα επικοινωνιών τους για τη λειτουργία της επιχείρησής τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

sol i4

CYBER SECURITY

Μια ισχυρή στρατηγική κυβερνοασφάλειας μπορεί να παρέχει μια καλή στάση ασφαλείας έναντι κακόβουλων επιθέσεων που έχουν σχεδιαστεί για πρόσβαση, τροποποίηση, διαγραφή, καταστροφή ή εκβίαση των συστημάτων και ευαίσθητων δεδομένων ενός οργανισμού ή χρήστη. Η κυβερνοασφάλεια είναι επίσης αποφασιστικής σημασίας για την πρόληψη επιθέσεων που στοχεύουν να απενεργοποιήσουν ή να διακόψουν τις λειτουργίες ενός συστήματος ή μιας συσκευής.

sol i5

BIG DATA ANALYTICS

sol i8

Business & Operation
Support Systems (B/OSS)

Δώστε προτεραιότητα σε ό, τι είναι πιο σημαντικό για την επιχείρηση και τους ανθρώπους σας. Μετατρέψτε την απόδοση σε κέρδος με μια βαθύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς των χρηστών και των εφαρμογών χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ενίσχυση εργαζομένων πρώτης γραμμής με φορετούς υπολογιστές και επαυξημένη νοημοσύνη.
ΑΠΟ ΑΚΡΟ ΣΕ ΑΚΡΟ ΛΥΣΗ ΕΠ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Εξασφαλίστε τη μέγιστη απόδοση αναπτύσσοντας την πρώτη πλήρως ενσωματωμένη φορετή πλατφόρμα υπολογιστών στον κόσμο.
Μια πλήρως ενσωματωμένη πλατφόρμα λογισμικού επαυξημένης πραγματικότητας από άκρο σε άκρο για φορετές υπολογιστικές συσκευές, όπως έξυπνα γυαλιά, έξυπνα ρολόγια, υπολογιστές καρπού, έξυπνα τηλέφωνα και ταμπλέτες.

sol i11

IoT SOLUTIONS

Η νέα ΙοΤ Πλατφόρμα είναι μια εξειδικευμένη λύση που σχεδιάστηκε για την παρακολούθηση απομακρυσμένων υποδομών με πλήρεις δυνατότητες τηλε-διαχείρισης. Η λύση αυτή υποστηρίζει την διαχείριση των απομακρυσμένων υποδομών και συστημάτων ενέργειας, μέτρησης περιβαλλοντικών παραμέτρων, επικοινωνιών και ασφαλείας. Παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να πάρουν γρηγορότερα τις σωστές αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση των υποδομών τους, να κάνουν χρήση των πόρων τους με πιο συνετό και αποδοτικό τρόπο και να περιορίσουν σημαντικά τα λειτουργικά τους κόστη.

ISO 9001

ISO 9001

ISO 14001

ISO 14001

ISO 27001

ISO 27001

Iso37001

ISO 37001

Iso450001

ISO 45001

ΕΚΒΑ01

ΕΚΒΑ