Η ADAPTIT ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ FORTINET SECURITY DAY 2023

To Συνέδριο FORTINET SECURITY DAY 2023 πραγματοποιήθηκε χθες στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Ως περήφανοι Χρυσοί Χορηγοί μαζί με τους στρατηγικούς μας συνεργάτες Nozomi Networks, είχαμε το προνόμιο να επιδείξουμε την τεχνογνωσία μας, καθώς και τις λύσεις αιχμής που διαθέτουμε στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο της Βιομηχανικής Κυβερνοασφάλειας.

Είχαμε την τιμή να συμμετάσχουμε σε αυτή τη εμβληματική ετήσια συγκέντρωση ηγετών του κλάδου και επαγγελματιών ασφάλειας, όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας. Η μέρα ήταν γεμάτη από συζητήσεις και ανταλλαγή πολύτιμων γνώσεων. Το booth μας γέμισε από επαγγελματίες του κλάδου που θέλουν να εξερευνήσουν πώς οι λύσεις μας μπορούν να ενισχύσουν τους οργανισμούς τους έναντι των αναδυόμενων απειλών.

Κατά την παρουσίαση και το εργαστήριό μας πάνω στη Βιομηχανική Κυβερνοασφάλεια (OT & IoT Security) από την κα Φωτεινή Παπαγιαννάκη, Cyber Security B.U. Manager, ADAPTIT, εμβαθύναμε στις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί σε αυτούς τους τομείς. Αποκαλύψαμε επίσης καινοτόμες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για τον αποτελεσματικό μετριασμό των κινδύνων σε περιβάλλοντα OT & IoT.

Εκφράζουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας στη Fortinet για την οργάνωση αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης και που μας έδωσε την ευκαιρία να συνεισφέρουμε σε αυτήν. Η ακλόνητη δέσμευσή τους για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Κυβερνοασφάλειας ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την αποστολή μας να προστατεύουμε τις επιχειρήσεις από το συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο των απειλών στον κυβερνοχώρο.

 

PREVIOUS ARTICLE

ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ INDUSTRIAL SOC ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ADAPTIT

NEXT ARTICLE

NETWEEK ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ CLOUDROCK

ISO 9001

ISO 9001

ISO 14001

ISO 14001

ISO 27001

ISO 27001

Iso37001

ISO 37001

Iso450001

ISO 45001

ΕΚΒΑ01

ΕΚΒΑ