ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Ο όμιλος ADAPTIT αποτελείται από μια ομάδα εταιριών που λειτουργούν ως μια ενιαία οικονομική οντότητα, μέσα από μια κοινή πηγή ελέγχου, με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στις τηλεπικοινωνίες, σε προϊόντα τεχνολογίας, παραγωγή hardware και software.

Αποτελεί πλέον έναν Διεθνή Όμιλο με ισχυρή παρουσία σε πολλές χώρες και με πολλές διαφορετικές εταιρίες :

ADAPTIT

Η ADAPTIT είναι μία εταιρία με υψηλή εξειδίκευση στην τεχνολογία. Από την εποχή της ίδρυσής της, το 2005, έχει διανύσει μία ανοδική πορεία, κατά την οποία εξελίσσεται και επεκτείνεται διαρκώς. Στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις και υποστήριξη, παραμένοντας πάντα πιστή στις εταιρικές αξίες και το κεντρικό της μήνυμα: EVOLUTION DRIVERS.

TELCOSERV

Η TELCOSERV δημιουργεί προηγμένες τεχνολογικές λύσεις υπηρετώντας τις εταιρίες που επενδύουν στο μέλλον, στη βιωσιμότητα, την εξέλιξη και την ασφάλεια των ανθρώπων τους.

CLOUDROCK

Η CloudRock είναι ένα “έξυπνο” Data Center που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Διαθέτει υπηρεσίες που βασίζονται στο Artificial Intelligence και υποδομές που επιτρέπουν τη διασύνδεση με παρόχους σε όλον τον κόσμο.

ADAPTIT GmbH

Η ADAPTIT GmbH ιδρύθηκε με ρητό σκοπό την εξυπηρέτηση της ταχέως αναπτυσσόμενης βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών στη Γερμανία, με ιδιαίτερη έμφαση στην τοπική αγορά.
ISO 9001

ISO 9001

ISO 14001

ISO 14001

ISO 27001

ISO 27001

Iso37001

ISO 37001

Iso450001

ISO 45001

ΕΚΒΑ01

ΕΚΒΑ