ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Ο όμιλος ADAPTIT αποτελείται από μια ομάδα εταιριών που λειτουργούν ως μια ενιαία οικονομική οντότητα, μέσα από μια κοινή πηγή ελέγχου, με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στις τηλεπικοινωνίες, σε προϊόντα τεχνολογίας, παραγωγή hardware και software.

Αποτελεί πλέον έναν Διεθνή Όμιλο με ισχυρή παρουσία σε πολλές χώρες και με πολλές διαφορετικές εταιρίες :

ADAPTIT

Η ADAPTIT είναι μία εταιρία με υψηλή εξειδίκευση στην τεχνολογία. Από την εποχή της ίδρυσής της, το 2005, έχει διανύσει μία ανοδική πορεία, κατά την οποία εξελίσσεται και επεκτείνεται διαρκώς. Στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις και υποστήριξη, παραμένοντας πάντα πιστή στις εταιρικές αξίες και το κεντρικό της μήνυμα: EVOLUTION DRIVERS.

TELCOSERV

Η TELCOSERV δημιουργεί προηγμένες τεχνολογικές λύσεις υπηρετώντας τις εταιρίες που επενδύουν στο μέλλον, στη βιωσιμότητα, την εξέλιξη και την ασφάλεια των ανθρώπων τους.

TELCOSERV CONSTRUCTIONS

TELCOSERV CONSTRUCTIONS δραστηριοποιείται με δυναμισμό στον κλάδο της κατασκευής εγκαταστάσεων για τηλεπικοινωνιακό υλικό και άλλων δομικών έργων. Με την πολύχρονη πείρα της καταγράφει στο ιστορικό της πληθώρα έργων με το κλειδί στο χέρι. Βασίζεται στις βασικές της αξίες, παρέχοντας στους πελάτες την εμπειρία της δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και υποστήριξης σε κάθε έργο.
ISO 9001

ISO 9001

ISO 14001

ISO 14001

ISO 27001

ISO 27001

ΕΚΒΑ01

ΕΚΒΑ

SEKEE