ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σε νέο ιδιόκτητο, βιοκλιματικό κτίριο με νέες σύγχρονες υποδομές δημιουργήσαμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας, εξυπηρετώντας στο μέγιστο τους στόχους της εταιρίας.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Σε νέο ιδιόκτητο, βιοκλιματικό κτίριο με νέες σύγχρονες υποδομές δημιουργήσαμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας, εξυπηρετώντας στο μέγιστο τους στόχους της εταιρίας.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η εταιρεία παράγει, δοκιμάζει, διανέμει και παρέχει τα προϊόντα της στις τηλεπικοινωνίες και σε άλλους διάφορους κλάδους. Οι άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι μηχανικοί και τεχνικοί διασφαλίζουν την ποιότητα των κατασκευασμένων προϊόντων και υπηρεσιών μας. Η εγκατάσταση παραγωγής είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα κατάλληλα όργανα μέτρησης, εργαλεία λογισμικού και «jigs» δοκιμών.
Τα προϊόντα περιλαμβάνουν, μονάδες ελέγχου απομακρυσμένης παρακολούθησης, μήτρες ελέγχου κεραιών RF και έναν αριθμό εξειδικευμένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού που είναι σχεδιασμένα από την ομάδα του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης.

SERVICE LABORATORIES

LABORATORIES

R& D LABORATORIES

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ

Ένα πλήρες μηχανουργείο αποκλειστικά για τις ανάγκες του τμήματος έρευνας & ανάπτυξης της εταιρείας μας, που ικανοποιεί την ανάγκη ταχείας κατασκευής πρωτοτύπων και μικρού όγκου εξαρτημάτων για περιορισμένη παραγωγή ηλεκτρονικού υλικού.
Το εργαστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με συμβατικό εξοπλισμό, όπως τόρνο, φρέζα και μηχανήματα διάτρησης για την επεξεργασία μεταλλικών, πλαστικών και σύνθετων υλικών.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Η ομάδα αποτελείται από υψηλά εκπαιδευμένους και έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς τηλεπικοινωνιών πεδίου και οι εγκαταστάσεις είναι πλήρως εξοπλισμένες με κάθε κατάλληλο εξοπλισμό μέτρησης και εργαλεία λογισμικού. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν:

  • Υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης συστημάτων ράδιο-εξοπλισμού και κεραιών κρίσιμων τηλεπικοινωνιακών δικτύων LF/HF/VHF & UHF
  • Υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης εξοπλισμού και κεραιών αναμεταδοτών κινητής τηλεφωνίας
  • Υπηρεσίες σχεδιασμού, εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης συστημάτων κατανομής κεραιών (DAS) αναμεταδοτών κινητής τηλεφωνίας και WIFI
  • Υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης συστημάτων τηλεχειρισμού & τηλεπίβλεψης

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ
& ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η εταιρεία επενδύει ένα σημαντικό ποσοστό των εσόδων της για σχεδιασμό και ανάπτυξη νέων προϊόντων, προκειμένου να προσφέρει μια ολοκληρωμένη ανάπτυξη προϊόντος στους πελάτες της. Η ομάδα R&D συνεργάζεται στενά με τα τμήματα Κατασκευής Προϊόντων και Μηχανολόγων Μηχανικών επιδιώκοντας οι ιδέες των προϊόντων να μετατραπούν από ιδέες σε πραγματικότητα.
Η ομάδα μας αποτελείται από υψηλά καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς τηλεπικοινωνιών με ένα επανδρωμένο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, με όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό μετρήσεων, όπως RF γεννήτριες σημάτων, RF αναλυτές φάσματος, αναλυτές κεραιών, αναλυτές ράδιο-τηλεπικοινωνιακών συσκευών, μετρητές ισχύος καθώς και κατάλληλο λογισμικό προσομοίωσης και εργαλεία σχεδιασμού PCB για το σχεδιασμό πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων.

ΥΠΟΓΕΙΟ

_ Αποθηκευτικοί χώροι
_ Πρότυπο μηχανουργείο
_ Data room
_ Δωμάτιο εποπτείας χώρων ακινήτου με οθόνες

ΙΣΟΓΕΙΟ

_ Χώροι γραφείων
_ Παραγωγή
_ Εργαστήρια επισκευής επικοινωνιακού υλικού
_ Εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης
_ Καφετέρια-χώρο εστίασης με εξωτερική βεράντα
_ Τρία Meeting rooms

ΟΡΟΦΟΣ

_ Χώροι γραφείων
_ Board Meeting room
_ Μεγάλος αίθριος χώρος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ

_ Θέσεις στάθμευσης για τα εταιρικά οχήματα
_ Ανεξάρτητο χώρο στάθμευσης για τα οχήματα του προσωπικού
_ Σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ISO 9001

ISO 9001

ISO 14001

ISO 14001

ISO 27001

ISO 27001

Iso37001

ISO 37001

Iso450001

ISO 45001

ΕΚΒΑ01

ΕΚΒΑ