Δεν παρέχουμε απλώς λύσεις, τις αναπτύσσουμε.

Βρισκόμαστε μπροστά από τις εξελίξεις. Κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας, τις αναλύουμε, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε πρωτοποριακές λύσεις, εξασφαλίζοντάς τους τη μέγιστη δυνατή απόδοση της επένδυσής τους.


ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Η ADAPTIT παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις VoIP, προσφέροντας υπηρεσίες στους παρόχους σε λύσεις επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο, εκσυγχρονισμό δικτύων, ενοποιημένες και ενσωματωμένες επικοινωνίες. Εστιάζουμε στην παροχή και δημιουργία καινοτόμων λύσεων υψηλής ποιότητας (προϊόντων, εφαρμογών και υπηρεσιών), που συμπληρώνονται από την άμεση εξυπηρέτηση πελατών και την τεχνική υποστήριξη.


ΛΥΣΕΙΣ ΚΟΡΜΟΥ

Η καθημερινή προσφορά για καλύτερη ποιότητα υπηρεσίας (QoS) οδηγεί τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην ανάπτυξη, βελτιστοποίηση και συντήρηση των παραδοσιακών υπηρεσιών συνδεσιμότητας, όπως παροχή βίντεο, φωνή, VPN και IP-rich. Για να ικανοποιήσετε αυτές τις απαιτήσεις, ενώ συγχρόνως προσπαθείτε να ελέγχετε το κόστος και να βελτιστοποιείτε την προσπάθεια, επιβάλλεται να εμπιστευθείτε την υποδομή του δικτύου σας σε έναν System Integrator όπως η ADAPTIT. Η ADAPTIT διαθέτει την πολύχρονη εμπειρία και ικανότητα ώστε να σχεδιάζει δίκτυα μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝ

Σήμερα, η υποδομή ασφαλείας αντιμετωπίζει επιθέσεις που είναι πιο επίμονες και πιο προηγμένες από ποτέ. Οι προηγμένες λύσεις μας για την ασφάλεια δικτύων παρέχουν ευρεία προβολή και προστασία σε όλα τα δεδομένα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια επίθεση.


ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Ως βασικός συνεργάτης εταιρειών τηλεπικοινωνίας και δικτύων, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων λύσεων.


ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η ADAPTIT, ίδρυσε πρόσφατα ένα νέο τμήμα για την παροχή λύσεων BSS (Business Support Systems), στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και των μεγάλων επιχειρήσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.