Λιανεμπόριο

Η ADAPTIT είναι ένας προτιμώμενος Systems integrator για τη λιανική αγορά, προσφέρει υπηρεσίες Business Consultancy συνδυάζοντας την Πληροφορική, τις τηλεπικοινωνίες και την IT βιομηχανία.

Σήμερα, οι καταναλωτές έχουν πολλές επιλογές αγοράς. Οι εταιρείες λιανικής πώλησης αντιμετωπίζουν την πρόκληση να διατηρήσουν τους πελάτες με ενδιαφέρον για την αγορά των προϊόντων τους σε μια εποχή που μια καλύτερη διαπραγμάτευση ποιότητας και τιμής είναι συχνά μόνο ένα κλικ μακριά. Η καινοτόμος τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει τους φορείς λιανικής να προσεγγίσουν και να προσελκύσουν τους καταναλωτές, ανεξάρτητα από το κανάλι που χρησιμοποιούν, να παρέχουν τις πληροφορίες που χρειάζονται και να τους πείσουν να αγοράσουν.

Η ADAPTIT προσφέρει σε εταιρείες λιανικής πώλησης συνδυασμό λύσεων εμπορικών εφαρμογών για κινητά, διαχείρισης επιχειρησιακών διαδικασιών, πλατφόρμων ενσωμάτωσης και συγκεκριμένων επιχειρηματικών λύσεων όπως Loyalty, SFA και διαχείριση γνώσης.

Η ADAPTIT παρέχει επίσης συνεργασία συνδυάζοντας λύσεις τηλεπικοινωνιακών παρόχων καθώς και Business Solutions, οι οποίες μετασχηματίζουν τα πολύπλοκα δεδομένα σε εξαιρετικές αναλύσεις.