Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Οι άνθρωποι μας, η δύναμή μας

Η ομάδα της ADAPTIT αποτελείται από εξειδικευμένα και ταλαντούχα άτομα με διαφορετικά υπόβαθρα, γεγονός που τους επιτρέπει να έχουν πολλές και διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Διασφαλίζουμε ότι οι υψηλά ειδικευμένοι υπάλληλοι και οι πιστοποιημένοι μηχανικοί μας βρίσκουν ένα πλαίσιο, στο οποίο μπορούν να ευδοκιμήσουν, να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες τους αλλά κυρίως να προσφέρουν την προστιθέμενη αξία τους σε όλες τις υπηρεσίες της ADAPTIT.
Αυτή η προστιθέμενη αξία, έγκειται στην ικανότητα και στην επιθυμία της ομάδας μας να φροντίζει να γίνει μια πολύτιμη επέκταση της ομάδας των πελατών μας.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΖΑΦΕΡΗΣ

Ο Αθανάσιος Τζαφέρης γεννήθηκε το 1972. Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τηλεπικοινωνίας και ηγείται της ADAPTIT από την ημερομηνία ίδρυσης της το 2005.

“Είναι μοναδικό προνόμιο να είμαι επικεφαλής αυτής της εταιρείας. Συνεργάζομαι με μια ταλαντούχα ομάδα ανθρώπων για να αξιοποιήσουμε όσα έχουμε επιτύχει μέχρι σήμερα, να ανταποκριθούμε στην υπόσχεση μας για καινοτομία και να συνεχίσουμε να προωθούμε την εξέλιξη για τους πελάτες μας”.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τηλεπικοινωνιών και Επεξεργασίας Σημάτων του Imperial London College και επίσης είναι πτυχιούχος φυσικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εμπορικός Διευθυντής

ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Βασίλης Καραβασίλης είναι υπεύθυνος για την επίτευξη των εμπορικών στόχων της ADAPTIT, τη διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες και τους συνεργάτες, τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών και την αναζήτηση ευκαιριών σε αναδυόμενες τεχνολογίες. Έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας με μεγάλες εταιρείες που υλοποιούν επιτυχημένα έργα στο τομέα των τηλεπικοινωνιών.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετέχω στην μετεξέλιξη της ADAPTIT σε έναν επιτυχημένο Systems Integrator”
Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών
– Electrical and electronics Engineering ,
– ICT Technology
– Engineering Business Management from Coventry University

Οικονομικός Διευθυντής

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Κουτουλάκης είναι οικονομολόγος με ειδίκευση σε θέματα διοικητικής λογιστικής και ελεγκτικής. Έχει αποφοιτήσει με διάκριση από το τμήμα οικονομικής επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Κατά την εικοσαετή καριέρα του έχει συνεργαστεί με επιτυχία με πολλές επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στους τομείς του φορολογικού σχεδιασμού, της σύνταξης και ελέγχου οικονομικών μελετών και της οργάνωσης τμημάτων εσωτερικού ελέγχου.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και workshops ανώτατων στελεχών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω στα αντικείμενα του χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και διαχείρισης, της κατάρτισης και παρακολούθησης της πορείας προϋπολογισμών και της δημιουργίας και εφαρμογής αποτελεσματικών επιχειρησιακών πρακτικών.

Από το 2005 είναι Οικονομικός Διευθυντής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑDAPTIT A.E.

Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας

ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΛΚΑΝΑ

Η Κατερίνα Καλκανά είναι υπεύθυνη για την επικοινωνιακή στρατηγική της ΑDΑPTIT σε μια δυναμική και μεταβαλλόμενη αγορά.

«Η ADAPTIT είναι μία σύγχρονη εταιρία με αλματώδη πορεία. Η επιτυχία της οφείλεται στο ότι προσαρμόζεται συνεχώς στις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις προκλήσεις ενός αβέβαιου οικονομικά περιβάλλοντος, υιοθετώντας την καινοτομία τόσο στην εσωτερική της λειτουργία όσο και στην ανάπτυξη ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με επίκεντρο πάντα την εξέλιξη των επιχειρήσεων και τον σεβασμό προς την κοινωνία. Η στρατηγική επικοινωνίας μας βασίζεται στην ίδια φιλοσοφία.»

Με περισσότερα από 18 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον Όμιλο ΟΤΕ σε ποικίλα high-level έργα και ρόλους , εκτός των άλλων ανέλαβε καθήκοντα Product Marketing Manager για πολλά προϊόντα τεχνολογίας και Mobile Internet. Είναι απόφοιτος του τμήματος Γαλλικής γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ

Η Κατερίνα Αργυριάδη είναι μέλος της ομάδας ADAPTIT από το 2008 και ηγείται της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού από τον Μάρτιο του 2016.

Αναφέρει: “Η αφοσίωση και το πάθος της ομάδας μας είναι πραγματικά ενθαρρυντικά. Η ADAPTIT επικεντρώνεται στην πλήρη απελευθέρωση των δυνατοτήτων της ομάδας που θα αυξήσει την απόδοση και θα ενισχύσει την εταιρεία για να επιτύχει τους στόχους της”.

Είναι απόφοιτός του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος & κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο Luton.

ISO 9001

ISO 9001

ISO 14001

ISO 14001

ISO 27001

ISO 27001

Iso37001

ISO 37001

Iso450001

ISO 45001

ΕΚΒΑ01

ΕΚΒΑ