Οι άνθρωποι μας, η δύναμή μας

Η ομάδα της ADAPTIT αποτελείται από εξειδικευμένα και ταλαντούχα άτομα με διαφορετικά υπόβαθρα, γεγονός που τους επιτρέπει να έχουν πολλές και διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Διασφαλίζουμε ότι οι υψηλά ειδικευμένοι υπάλληλοι και οι πιστοποιημένοι μηχανικοί μας βρίσκουν ένα πλαίσιο, στο οποίο μπορούν να ευδοκιμήσουν, να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες τους αλλά κυρίως να προσφέρουν την προστιθέμενη αξία τους σε όλες τις υπηρεσίες της ADAPTIT. Αυτή η προστιθέμενη αξία, έγκειται στην ικανότητα και στην επιθυμία της ομάδας μας να φροντίζει να γίνει μια πολύτιμη επέκταση της ομάδας των πελατών μας.

Αθανάσιος Τζαφέρης

Πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος

Ο Αθανάσιος Τζαφέρης γεννήθηκε το 1972. Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τηλεπικοινωνίας και ηγείται της ADAPTIT από την ημερομηνία ίδρυσης της το 2005.

“Είναι μοναδικό προνόμιο να είμαι επικεφαλής αυτής της εταιρείας. Συνεργάζομαι με μια ταλαντούχα ομάδα ανθρώπων για να αξιοποιήσουμε όσα έχουμε επιτύχει μέχρι σήμερα, να ανταποκριθούμε στην υπόσχεση μας για καινοτομία και να συνεχίσουμε να προωθούμε την εξέλιξη για τους πελάτες μας”.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τηλεπικοινωνιών και Επεξεργασίας Σημάτων του Imperial London College και επίσης είναι πτυχιούχος φυσικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Βασίλης Καραβασίλης

Διευθυντής Πωλήσεων

Ο Βασίλης Καραβασίλης είναι υπεύθυνος για την επίτευξη των εμπορικών στόχων της ADAPTIT, τη διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες και τους συνεργάτες, τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών και την αναζήτηση ευκαιριών σε αναδυόμενες τεχνολογίες. Έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας με μεγάλες εταιρείες που υλοποιούν επιτυχημένα έργα στο τομέα των τηλεπικοινωνιών.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετέχω στην μετεξέλιξη της ADAPTIT σε έναν επιτυχημένο Systems Integrator”
Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών
– Electrical and electronics Engineering ,
– ICT Technology
– Engineering Business Management from Coventry University

Κων/νος Κουτουλάκης

Οικονομικός Διευθυντής

Ο Κωνσταντίνος Κουτουλάκης είναι οικονομολόγος με ειδίκευση σε θέματα διοικητικής λογιστικής και ελεγκτικής. Έχει αποφοιτήσει με διάκριση από το τμήμα οικονομικής επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Κατά την εικοσαετή καριέρα του έχει συνεργαστεί με επιτυχία με πολλές επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στους τομείς του φορολογικού σχεδιασμού, της σύνταξης και ελέγχου οικονομικών μελετών και της οργάνωσης τμημάτων εσωτερικού ελέγχου.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και workshops ανώτατων στελεχών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω στα αντικείμενα του χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και διαχείρισης, της κατάρτισης και παρακολούθησης της πορείας προϋπολογισμών και της δημιουργίας και εφαρμογής αποτελεσματικών επιχειρησιακών πρακτικών.

Από το 2005 είναι Οικονομικός Διευθυντής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑDAPTIT A.E.

Μαρίκα Αντωνοπούλου

Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας

Η Μαρίκα Αντωνοπούλου είναι υπεύθυνη για την επικοινωνιακή στρατηγική της ΑDΑPTIT σε μια δυναμική και μεταβαλλόμενη αγορά.

“Η εταιρεία μας αναπτύσσεται και βλέπω πολλές ευκαιρίες για να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας. Οι ανάγκες για στοχευμένη προβολή, ακουμπούν στις αρχές της βιωσιμότητας, τις οποίες υπηρετούμε με συνέπεια”.

Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε ανώτερα τμήματα μάρκετινγκ μεγάλων εταιρειών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ε.Μ.Μ.Ε. του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ALBA στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Γιάννης Μιχαλέας

BSS BU MANAGER

Ο Γιάννης Μιχαλέας είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα οικονομικά και έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικούς ρόλους σε μεγάλους οργανισμούς. Έχει πάθος για την κάλυψη επιχειρηματικών αναγκών και μια φυσική ικανότητα ανάπτυξης νέων αγορών. Ο Γιάννης παρουσιάζει έναν μοναδικό συνδυασμό βαθιάς επιχειρηματικής γνώσης και εξαιρετικών δεξιοτήτων διαχείρισης ομάδων, καθώς και επιχειρηματικών ικανοτήτων στον τομέα της της πληροφορικής.

Είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία και την ανάπτυξη μιας Επιχειρηματικής Μονάδας σχετικά με τις Λύσεις Επιχειρηματικής Υποστήριξης στην αγορά τηλεπικοινωνιών και επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Βασική του κατεύθυνση είναι να γίνει ο προτιμώμενος συνεργάτης ολοκληρωμένων λύσεων, ένας πολύτιμος Σύμβουλος Επιχειρήσεων και ο προτιμώμενος συνεργάτης λύσεων πληροφορικής.

Κατερίνα Αργυριάδη

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Η Κατερίνα Αργυριάδη είναι μέλος της ομάδας ADAPTIT από το 2008 και ηγείται της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού από τον Μάρτιο του 2016.

Αναφέρει: “Η αφοσίωση και το πάθος της ομάδας μας είναι πραγματικά ενθαρρυντικά. Η ADAPTIT επικεντρώνεται στην πλήρη απελευθέρωση των δυνατοτήτων της ομάδας που θα αυξήσει την απόδοση και θα ενισχύσει την εταιρεία για να επιτύχει τους στόχους της”.

Είναι απόφοιτός του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος & κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο Luton.

Λάμπρος Τσιτσώνης

Τεχνικός Διευθυντής

Ο Λάμπρος Τσιτσώνης είναι ανώτερο στέλεχος Τεχνολογιών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών με περισσότερα από 24 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Έχει εξειδίκευση στο σχεδιασμό & ανάπτυξη τηλεπικοινωνιακών δικτύων και ολοκληρωμένες Ε2Ε λύσεις.

Είναι παθιασμένος με την καινοτομία που υιοθετεί στις τεχνικές προτάσεις για τη δημιουργία νέων προϊόντων & υπηρεσιών. Είναι προσηλωμένος & δεσμεύεται στην επίτευξη των εταιρικών στόχων με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση έργων και ανάπτυξη αποτελεσματικών ομάδων.

Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στις Τηλεπικοινωνίες (C.A.R.T.E.S) από το Πανεπιστήμιο του Bradford και πιστοποίηση ως PRINCE2 Practitioner

  • Ευκαιρίες

Η ADAPTIT επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο και αποτελεί τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης και εξέλιξης της εταιρείας. Αν σας ενδιαφέρει η συνεργασία με μια εταιρία δυναμική, στην αιχμή της τεχνολογίας, ικανή να προσφέρει στους ανθρώπους της ευκαιρίες και προκλήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εδώ θα βρείτε όλες τις αγγελίες με τις τρέχουσες θέσεις εργασίας :

Δεν υπάρχει κάποια θέση για εσάς τώρα; Η ADAPTIT μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς. Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο hr@adaptit.gr και πιθανόν να δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστούμε.