ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ EΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CHARIOT

Η θυγατρική εταιρία του ομίλου ADAPTIT, TELSCOSERV ΑΕ και το PΑNTHORA έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν στο CHARIOT ένα διεθνές consortium εταιρειών και οργανισμών για τη ανάπτυξη πλατφόρμας ασφαλούς (securirty, safety) επικοινωνίας βιομηχανικού IoT.

To consortium περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις IBM IRELAND, CEA, Athens International Airport, EBOS Technologies Ltd, VLTN GCV, BUSINESS-E SPA, TRENITALIA SPA, CLMS, ASPISEC SRL και την Inlecom ως project coordinator.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει τρία χρόνια (από 1η Ιανουαρίου 2018) και θα παράσχει μια μέθοδο σχεδιασμού και μια πλατφόρμα γνωστικής πληροφορικής υποστηρίζοντας μια ενιαία προσέγγιση για την προστασία και την ασφάλεια (PSS) των συστημάτων IoT.

Η TELCOSERV συμμετέχει ως ο IoT Gateway Provider ενώ θα έχει ενεργό ρόλο τόσο στην ανάπτυξη συγκεκριμένων τμημάτων της λύσης (API) όσο και στα Livings Labs (Σιδηρόδρομοι, Αεροδρόμια, Smart Cities) που προτείνονται στο πλαίσιο της πρότασης αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού Ερευνητικού Προγράμματος.






ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ

H ADAPTIT με αγάπη για τα παιδιά και όραμα για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην ελληνική κοινωνία συμβάλλει με χορηγία στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε και εμείς στο «ευ αγωνίζεσθαι», στην κοινωνικότητα, στην απόκτηση εμπειριών, και στη προστασία από κινδύνους που ελοχεύουν στην απραξία της νεολαίας. Όλα τα παραπάνω είναι οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά μας με πολλαπλές θετικές επιπτώσεις στην κοινωνίας μας.






WORKSHOP της ADAPTIT σε συνεργασία με τη CYTA

Στις 23.11, η ADAPTIT διοργάνωσε με επιτυχία ένα εργαστήριο συγχρονισμού με πολλούς συμμετέχοντες στα κεντρικά γραφεία της CYTA στην Κύπρο, σε συνεργασία με την ADVA Optical. Τεχνικοί εμπειρογνώμονες από την ADVA συμμετείχαν και παρουσίασαν τα πρότυπα ITU-T για τις απαιτήσεις PTP Sync, LTE-Advance Sync καθώς και του Portfolio ADVA για τον συγχρονισμό στα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα. Η ADAPTIT αντιπροσωπεύει την ADVA στην Ελλάδα και την Κύπρο






ΧΟΡΗΓIΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η ΑDAPTIT στο πλαίσιο της βιωσιμότητας και με έντονο ενδιαφέρον για τα αθλητικά δρώμενα προχώρησε σε χορηγία προς τον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε και εμείς στην προαγωγή των αθλητικών πραγμάτων του τόπου μας και τη δημιουργική και υγιή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μας.